Services

Gericht adverteren met
campagnes in de regio

De klant bepaalt welk platform gebruikt wordt

Voor veel bedrijven komen de meeste klanten toch vanuit hun eigen regiogebied van bijvoorbeeld 20km rondom de locatie. Veel klanten willen vaak ook niet langer reizen om naar de winkel te komen. Zeker met een landelijke dekking heeft iedere winkel als het ware zijn eigen grensgebied. Dit gebied kan ideaal benut en getarget worden middels een lokale campagne. Middels deze campagne probeert Google de klant te vinden op elk van zijn platformen. De klant bepaalt dus als het ware welke platform gebruikt wordt.

Meerdere platformen in één keer benut.

Een leuke toevoeging van de lokale campagne is het logo wat gaat verschijnen binnen Google Maps. Oftewel jouw locatie gaat beter opvallen dan de rest.
De advertenties komen dus o.a. terecht binnen Google Maps.
Natuurlijk kunnen de advertenties ook verschijnen binnen het zoeknetwerk van Google.

Daarnaast kunnen potentiële klanten de advertenties ook te zien krijgen op het display netwerk (andere websites) en op Youtube.

Google gebruikt dus meerdere manieren om een klant over te halen om een bezoek te brengen  jouw bedrijf/winkel.
Alles met als resultaat om de “winkelbezoeken” te maximaliseren.

Winkelbezoeken

De meetbaarheid met betrekking tot de campagne wordt dus ook gedaan door het aantal fysieke winkelbezoeken te meten. Uiteindelijk krijgen we zo een duidelijk inzicht hoeveel kosten we maken voor een winkelbezoek en hoeveel winkelbezoeken er zijn geweest in een bepaalde periode en deze tot stand zijn gekomen.
Als we ook nog weten hoeveel een gemiddelde winkelbezoeker oplevert dan weten we de ROI van deze campagnes, waardoor we beter kunnen optimaliseren.

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Benieuwd geworden wat
wij voor jouw organisatie
kunnen betekenen?