E-mailmarketing

E-mailmarketing; wat is het precies?

E-mailmarketing is een vorm van digitale marketing waarbij commerciële of promotionele berichten via e-mail naar een groep mensen worden gestuurd. Deze berichten kunnen vele vormen aannemen, zoals nieuwsbrieven, promotionele aanbiedingen, productupdates, uitnodigingen voor evenementen en meer. Het doel van e-mailmarketing is om te communiceren met (potentiële) klanten of abonnees en om je producten of diensten te promoten.

Waarom is e-mailmarketing belangrijk?

E-mailmarketing is een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en te boeien. Het is een van de meest kosteneffectieve en efficiënte manieren om jouw bedrijf te promoten en nieuwe klanten aan te trekken. E-mailcampagnes kunnen worden gepersonaliseerd, waardoor de kans groter wordt dat ontvangers zich met de inhoud bezighouden en de gewenste actie ondernemen. Bovendien biedt e-mailmarketing een meetbare manier om de resultaten van de campagnes bij te houden. 

De voordelen van
e-mailmarketing

E-mailmarketing biedt tal van voordelen voor bedrijven. Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

 • Bereik een specifieke doelgroep
 • Verhoog de betrokkenheid
 • Verhoog de omzet
 • Makkelijk de resultaten meten
 • Kosteneffecctief

Aan de slag met e-mailmarketing

Kortom, e-mailmarketing is een krachtig middel om bedrijven te laten groeien. Het stelt je in staat om jow doelgroep te bereiken, te boeien en te converteren, terwijl je tijd en geld bespaart en waardevolle inzichten krijgt in jouw campagnes. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen jouw e-mailmarketingstrategie naar een hoger niveau te tillen!

  Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

  Jarenlange ervaring in online marketing

  360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

  Realistische & effectieve strategieën

  Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

  360° maatwerk voor ieder budget
  Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

  We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.