Over ons

Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl

Wij zijn een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

We werken voor mooie merken, klein en groot.

Onze toffe klanten

Een greep uit de klanten waarvoor we online marketingstrategieën, concepten en campagnes voor hebben gemaakt.

Onze Online Marketeers

Met een 360º aanpak en een open co-creatie structuur werken wij elke dag aan de verhalen van onze klanten, ieder vanuit zijn of haar eigen kracht.

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Heb jij een project?
Wij gaan graag de uitdaging aan!