Diensten

Verbeter jouw online zichtbaarheid.

Zoekmachine adverteren

Slimme strategieën met betaalde advertentie campagnes.

Google
Shopping

Gelijk bovenaan in de zoekresultaten, ook met nieuwe websites.

Display
adverteren

Bezoekers (opnieuw) bereiken via visuele advertenties.

Zoekmachine optimalisatie

Goed vindbaar in de organische zoekresultaten.

Social Media
marketing

In contact komen met je doelgroep en gaan voor groei.

Social Media adverteren

Zichtbaar op het juiste moment met de juiste boodschap.

Content
strategie

De juiste boodschap, op het juiste moment en plaats, voor elke klant. 

E-mail
marketing

In contact komen met je (potentiële) klant en bouw een band op.

Influencer Marketing

Met behulp van invloedrijke mensen, (potentiële) klanten te beïnvloeden.

Conversie Optimalisatie

Het omzetten van een webshop of website bezoeker naar klant of lead.

Advies nodig of vragen?

Niet zeker welke diensten aansluiten op jouw wensen? 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Benieuwd geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met ons, in een persoonlijk gesprek lichten wij graag onze diensten toe!

  Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

  Jarenlange ervaring in online marketing

  360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

  Realistische & effectieve strategieën

  Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

  360° maatwerk voor ieder budget
  Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

  We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.