360° online marketing strategie

Onze aanpak

Adverteren op Social Media, het uitsturen van online nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie of adverteren via Google Ads – dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van noodzakelijke componenten van een 360° online marketing campagne. Het lijken op zich afzonderlijke puzzelstukjes, maar wanneer je deze allemaal op een correcte manier geïmplementeerd krijgt in je strategie dan zullen ze elkaar zeker versterken. 

Ons doel is om samen mooie resultaten te behalen en de zichtbaarheid, interactie en conversie te laten groeien! Goede resultaten vragen om een gerichte aanpak. Daarom gaan wij als volgt te werk.

Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl

1. Kennismaking

Wij komen vrijblijvend langs voor een kennismaking. We beginnen met een kennismaking om een zo goed mogelijk beeld krijgen van het bedrijf, de doelgroep, de branche, toekomstplannen, strategie en de doelen.

2. Ontwikkeling

Als de doelen zijn bepaald gaan wij als team aan de slag met de ontwikkeling van de juiste online strategie. We maken inzichtelijk wat we gaan doen om jouw doelgroep te bereiken en te activeren.

Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl
Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl

3. Realisatie

Wanneer we de doelen én het plan van aanpak hebben ontwikkeld dan kan het project van start. Samen met ons team van specialisten waarmee je snel kunt schakelen plannen we een kick-off sessie in om alles nog eens gezamenlijk door te nemen, zodat voor iedereen alles helder is!

4. Projectinrichting

In deze fase gaan we zorgen dat we alle middelen beschikbaar hebben om aan de slag te gaan. Deze fase duurt afhankelijk van het project 2 tot 4 weken. Hier checken en richten we de accounts in, checken de pixels en instellingen. Verder maken we de juiste doelgroepen aan en zorgen we dat het dashboard goed is ingericht.

Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl
Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl

5. Optimaliseren

Een online campagne is nooit helemaal af en zal steeds verder geoptimaliseerd worden om beter in te spelen op de behoeften Daarom experimenteren we om te ondervinden wat voor de klant werkt. We maken de resultaten inzichtelijk en werken hieruit samen de vervolgstappen uit.

6. Rapportages

Regelmatig heb je contact met ons. Samen bespreken we de resultaten en bepalen we de richting. We maken gebruik van een online Data Studio dashboard, hierin zijn de resultaten 24/7 up-to-date. Maandelijks zullen wij een samenvatting sturen met de conclusies van afgelopen periode.

Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl

Getriggerd door onze 360° aanpak?

Wij stippelen graag met jou samen het ideale traject voor jouw business uit. Neem vrijblijvend contact met ons op, onze 360° online marketing strategie zet je onderneming op de digitale kaart!

  Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

  Jarenlange ervaring in online marketing

  360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

  Realistische & effectieve strategieën

  Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

  360° maatwerk voor ieder budget
  Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

  We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.
  Online Marketing Bureau Breda | 360dgtl