Zoekmachine adverteren (SEA)

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren is het plaatsen van advertenties binnen zoekmachines als Google, Bing en YouTube met als doel relevant verkeer naar je website te vergoten. Dit kunnen wij voor je verzorgen de juiste strategie te ontwikkelen en de SEA campagnes op te zetten te beheren.

Met zoekmachine adverteren kun je binnen een korte periode direct resultaat zien. Daar hangen een aantal factoren aan vast om ervoor te zorgen dat je de directe en meest optimale resultaten kan behalen met zoekmachine adverteren. Onze specialisten kunnen de campagnes van A tot Z voor je opzetten tegen de laagst mogelijke kosten, de hoogste kliks, views, impressies en conversie voor je realiseren. 

Hoe werkt Google Ads?

Als je iets googelt, wat is dan het eerste dat je ziet, helemaal bovenaan op de zoekresultatenpagina? Juist: advertenties.

Deze advertenties vallen onder de noemer zoekmachine adverteren, of search engine advertising (SEA). De grote zoekmachines hebben hun eigen platform waarop bedrijven hun advertentiecampagnes kunnen creëren en plaatsen. Google advertenties maak en beheer je via het platform Google AdWords (of, met de nieuwe naam: Google Ads).

De voordelen van zoekmachine adverteren?

Enkele voordelen die zoekmachine adverteren je opleveren:

  • Meteen bovenaan in de zoekmachines, ook met nieuwe websites
  • Specifieke targeting op basis van zoekwoorden, doelgroepen en locaties
  • Meer naamsbekendheid door meer
  • Mogelijkheid om te sturen op ROAS of kosten per conversie
  • Direct meer bezoekers naar de website
  • Meer conversie op de website door relevante bezoekers

Optimaal resultaat met adverteren

Hoe kun je het optimale resultaat behalen met zoekmachine adverteren Zoekmachine adverteren is de ideale manier om snel meer potentiële klanten naar je website te trekken. 

Aan een SEA-campagne hoef je, zeker in vergelijking met zoekmachine optimalisatie, minder lang te wachten voordat je er de vruchten van plukt. Een goed doordachte campagne die jouw ideale doelgroep aanspreekt, kan gelijk na het online plaatsen al kliks naar je website opleveren.

Daag jij onze SEA specialisten uit?

Onze specialisten helpen je maar al te graag met het optimaliseren van je campagnes en het behalen van je doelen! Daag onze specialisten uit met je vraag en zij beantwoorden het dan met een op maat gemaakt advies waar je website van kan profiteren. Laat ons weten wat je doelstellingen zijn en samen kunnen we dan aan de slag om het optimale resultaat te behalen.

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360° maatwerk voor ieder budget
Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.