Social Media Marketing

Social Media Strategie

Zie jij dat jouw doelgroep regelmatig tijd doorbrengt op Social Media, maar weet je niet goed waar en hoe je deze mensen effectief bereikt en triggert? Een goed doordacht Social Media marketingplan, een duidelijke visie en strategie helpt je om jouw doelstellingen te behalen. De ervaren Social Media-consultants van 360dgtl staan voor je klaar om vanuit een heldere strategie met onderscheidende organische content en advertenties de ROI uit je Social Media-inspanningen te optimaliseren.

Adverteren op Social Media

Wil je performance en/of branding doelstellingen behalen? En target je hiervoor graag specifieke doelgroepen en segmenten? Dan is Social Media advertising een oplossing die je veel kansen kan bieden. We hebben veel ervaring met en kennis over betaalde campagnes op o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Wij zetten remarketing campagnes op om mensen te triggeren die regelmatig je (geprioriteerde) pagina’s bezoeken, maar deze nog zonder conversie hebben verlaten om ze terug te leiden naar jouw pagina.

Social Media Content

Wil je vooral nieuwe doelgroepen bereiken en wil je hen frequent meerwaarde bieden met toenemende engagement en loyaliteit als resultaat? Dan is Social Media content marketing de juiste oplossing voor jou. Bouw je liever aan je merk met inhoudelijke relevante communicatie en om zo de relatie met prospects en bestaande klanten te versterken? Zet dan contentformats in die aantoonbaar aanslaan (op basis van data) bij je doelgroep. Ben uniek in de content en manier van communiceren en verras je klanten.

Aan de slag met Social Media marketing

Wil je graag effectief je doelgroepen bereiken op populaire social media platforms zoals Instagram, Linkedin, Facebook, Snapchat, Pinterest en TikTok? Maar heb je deskundige hulp nodig om tot een doelgerichte strategie te komen? Of juist ondersteuning nodig bij de uitvoering, het vergaren van de juiste kennis óf een nuttige combinatie hiervan? Ons Social Media-specialisten helpen je graag!

  Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

  Jarenlange ervaring in online marketing

  360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

  Realistische & effectieve strategieën

  Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

  360° maatwerk voor ieder budget
  Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

  We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.
  Social Media formaten 2023 - 360dgtl