Services

Weet je niet goed waar en hoe je je
doelgroep effectief bereikt en triggert?

Social Media Marketing

Zie jij dat jouw doelgroep regelmatig tijd doorbrengt op social media, maar weet je niet goed waar en hoe je deze mensen effectief bereikt en triggert? Doordachte social media marketing helpt je op relevante wijze te communiceren met je doelgroep (b2c en b2b) en tegelijkertijd je marketingdoelstellingen te behalen. De ervaren social media-consultants van 360 dgtl staan voor je klaar om vanuit een heldere strategie met onderscheidende organische content en advertenties de ROI uit je social media-inspanningen te optimaliseren.

Wat is social media marketing?

Onder social media marketing verstaan we alle online marketing werkzaamheden die betrekking hebben op social media-kanalen. Populaire kanalen zijn met name Instagram, LinkedIn, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Twitter en YouTube. De kracht van social media marketing zit in de vele specifieke targeting-opties en die op juiste manier in te zetten. Een zinvolle dialoog en waardevolle interactie kan hierdoor met je doelgroepen plaatsvinden, waardoor je deze nóg beter leert kennen. Daarnaast kun je via social media je content marketing- en andere online campagnes ondersteunen.

Er worden regelmatig nieuwe opties door deze platforms ontwikkelt. Het social media landschap is de laatste jaren volop in beweging en zo ook de technologische ontwikkelingen. Duidelijk is dat het gat tussen data, technologie en marketing steeds kleiner wordt. Soms kunnen dit soort ontwikkelingen heel kansrijk zijn voor specifieke branches zoals e-commerce, maar hoe blijf je hiervan op de hoogte en hoe maak je hier goed gebruik van wanneer dat nodig is?

‘Hoe kan 360 DGTL mij helpen?‘

Wij zijn resultaatgericht, transparant en pro-actief en vanuit die kernwaarden gaan wij voor jou aan de slag. We beginnen altijd met de juiste verdieping in jouw markt en doelgroepen. Jouw doelstellingen zijn leidend: we denken met je mee om die allereerst zo realistisch en haalbaar mogelijk te definiëren, inclusief de KPI’s waarop periodiek gemonitord en gestuurd moet worden.

Onze kracht ligt met name in het opzetten van ROI-gedreven social media marketing strategiën. Voor iedere afzonderlijke fase van de customer journey en bijbehorende touchpoints bieden we doelgerichte oplossingen, via de kanalen en op platformen waar jouw doelgroep werkelijk bereikt kan worden. Heldere afspraken, een duidelijke roadmap en constructieve communicatie vormen de basis voor een succesvolle, kostenefficiënte samenwerking.

Social media advertising

Wil je performance en/of branding doelstellingen behalen? En target je hiervoor graag specifieke doelgroepen en segmenten? Dan is social media advertising een oplossing die je veel kansen kan bieden. We hebben veel ervaring met en kennis over betaalde campagnes op o.a. Facebook, Instagram,  LinkedIn en Snapchat. Wij zetten remarketing campagnes op om mensen te triggeren die regelmatig je (geprioriteerde) pagina’s bezoeken, maar deze nog zonder conversie hebben verlaten om ze terug te leiden naar jouw pagina.

Social media content marketing

Wil je vooral nieuwe doelgroepen bereiken en wil je hen frequent meerwaarde bieden met toenemende engagement en loyaliteit als resultaten? Dan is social media content marketing de juiste oplossing voor jou.
Bouw je liever aan je merk met inhoudelijke relevante communicatie en om zo de relatie met prospects en bestaande klanten te versterken? Zet dan contentformats in die aantoonbaar aanslaan (op basis van data) bij je doelgroep. Ben uniek in de content en manier van communiceren en verras je klanten.

Neem contact op met onze experts

Wil je graag effectief je doelgroepen bereiken op populaire social media platforms zoals Instagram, Linkedin, Facebook, Snapchat en YouTube? Maar heb je deskundige hulp nodig om tot een doelgerichte strategie te komen? Of juist ondersteuning nodig bij de uitvoering, het vergaren van de juiste kennis óf een nuttige combinatie hiervan? Ons social media advertising-specialisten helpen je graag!

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360 DGTL is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Ben je klaar
voor meer resultaat?