Social Media Adverteren

Facebook Adverteren

Met Facebook-advertenties kun je zeer gericht en specifiek adverteren aan je doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld targetten op leeftijd, geslacht, locatie, interesses en zelfs op gedrag. Dit betekent dat je jouw advertenties kunt richten op mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten, waardoor je meer kans hebt op conversies en verkoop. Bovendien biedt Facebook een reeks gebruiksvriendelijke en betaalbare opties voor adverteren, waaronder afbeeldings- en videoadvertenties, verhalenadvertenties, carrouseladvertenties en meer. Dit maakt het gemakkelijk om een aanbod te vinden dat bij jouw specifieke marketingbehoeften past.

 

Instagram Adverteren

Het uitbesteden van Instagram advertenties aan 360dgtl kan een slimme zet zijn voor jouw bedrijf. Met meer dan een miljard actieve gebruikers per maand is Instagram een krachtig platform om jouw merk te promoten en doelgroep te bereiken. Ons ervaren team van Social Media specialisten kunnen je helpen om een strategie te ontwikkelen die is afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en publiek. Wij zetten deze strategie vervolgens in met behulp van bewezen tactieken en technieken. Of je nu meer volgers wilt krijgen, de betrokkenheid wilt vergroten of juist de conversie wilt verhogen, wij kunnen je helpen om jouw doelen te bereiken op Instagram en de online aanwezigheid te versterken.

TikTok
Adverteren

Ben je op zoek naar manieren om jouw bedrijf te promoten onder jongere doelgroepen, kan TikTok adverteren de oplossing zijn. Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers wereldwijd is TikTok een van de snelst groeiende Social Media platform van dit moment. 360dgtl kan je helpen om jouw TikTok advertentiecampagnes op te zetten en uit te voeren, zodat jij optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die dit platform biedt. Ons team van ervaren marketeers helpen je om advertenties te targeten op basis van leeftijd, locatie, interesses en andere criteria, en om de prestaties van de campagnes te optimaliseren met behulp van Google Analytics en A/B testing. Met onze expertise op het gebied van TikTok adverteren kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf gezien wordt door de juiste mensen op het juiste moment, wat kan leiden tot meer verkeer, betrokkenheid en conversies.

LinkedIn Adverteren

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijf te promoten bij een zakelijke doelgroep, kan LinkedIn adverteren een slimme zet zijn. LinkedIn is een van de meest populaire social media platforms voor zakelijke professionals, en biedt daardoor veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Bij 360dgtl kun je terecht voor het uitbesteden van je LinkedIn advertentiecampagnes. Ons team van ervaren marketeers kan je helpen om je advertenties te targeten op basis van functietitel, industrie, locatie en andere criteria, zodat je precies de juiste mensen bereikt. Met onze expertise op het gebied van LinkedIn adverteren kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf gezien wordt door de juiste mensen op het juiste moment.

Pinterest Adverteren

Als je op zoek bent naar een platform om visuele content te delen en je merk te promoten, dan is Pinterest adverteren wellicht iets voor jouw bedrijf. Pinterest heeft meer dan 450 miljoen actieve gebruikers en is een van de grootste zoekmachines voor afbeeldingen en video’s. Bij ons online marketing bureau kun je terecht voor het uitbesteden van je Pinterest advertentiecampagnes. Ons team van ervaren marketeers kan je helpen om je campagnes op te zetten en uit te voeren, en om je advertenties te targeten op basis van zoekwoorden, interesses en andere criteria. Met onze expertise op het gebied van Pinterest adverteren kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf gezien wordt door mensen die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

Aan de slag met adverteren op Social Media

Wil jij jouw bedrijf laten groeien en meer bereik genereren via Social Media? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met adverteren op deze kanalen! Het team van Social Media specialisten van 360dgtl kan je helpen om jouw advertentiecampagnes op te zetten en uit te voeren, zodat je meer verkeer, betrokkenheid en conversies kunt genereren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien met Social Media adverteren.

  Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

  Jarenlange ervaring in online marketing

  360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

  Realistische & effectieve strategieën

  Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

  360° maatwerk voor ieder budget
  Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

  We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.
  Social Media formaten 2023 - 360dgtl