Services

Hoe goed scoort jouw website binnen de zoekmachine en heeft deze de juiste autoriteit om goed te kunnen scoren?

3 pijlers binnen zoekmachine optimalisatie

Linkbuilding is één van de krachtigste manieren om dat op te bouwen en is van de drie pijlers binnen zoekmachine optimalisatie een belangrijk onderdeel om goede resultaten te behalen in de organische zoekresultaten. Binnen 360dgtl zijn de SEO-specialisten dagelijks bezig om linkbuilding op hoog niveau uit te voeren en daarmee krachtige links te realiseren voor onze klanten. Er zal gestart worden met een analyse waarin we een 0-meting maken en jouw online concurrenten in kaart worden gebracht.

Wat is linkbuilding
precies?

Linkbuilding is het vergaren van relevante en kwalitatieve links voor een website. Hiervoor is een duidelijke en effectieve linkbuilding strategie nodig. Er moet een verband zijn tussen de link die je geplaatst wil hebben bij derden en de bestemming waar de gewenste link naartoe gaat. De link dient toegevoegde waarde te hebben op het domein waar de link naartoe gaat.(relevantie)

Wat is het doel van linkbuilding?

Het doel van linkbuilding is om de autoriteit te verbeteren en vervolgens zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten zodat de online vindbaarheid van de website of webshop wordt verbeterd op de juiste zoektermen. Met andere woorden: dat je klanten jou vinden. De uiteindelijke positie wordt grotendeels bepaald door inkomende links. Hoe kwalitatiever en relevanter deze links zijn, des te groter wordt de kans dat je hoog in Google zal scoren.

Linkbuilding uitbesteden?

Het vergaren van inkomende links naar jouw website is belangrijk om topposities binnen zoekmachines te behalen. De kwaliteit van de inkomende links is bepalend voor de uiteindelijke positie. Omdat de kwaliteit van de backlinks van groot belang is, gaan wij volledig handmatig te werk en creëren met veel aandacht en zorgvuldigheid een kwalitatief backlinkprofiel voor onze klanten.

Veel bedrijven besteden linkbuilding uit omdat dit kennis, precisie en ervaring vereist.

 

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Benieuwd wat wij voor jouw website of webshop kunnen doen?

Neem contact met ons op zodat  wij in een persoonlijk gesprek kunnen toelichten wat wij voor jou kunnen betekenen!