Services

Wat is een Google mijn Bedrijf account?

Lokale vindbaarheid is belangrijker dan ooit.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 46% van de zoekopdrachten lokaal gericht zijn. Mensen zoeken niet altijd op plaatsnamen maar bijvoorbeeld ook op “in de buurt” of “dichtbij”.
Daarnaast navigeren mensen graag via hun mobiel met Google Maps naar een locatie. Met een goed ingericht Google Mijn Bedrijf kun je extra opvallen bij mensen die lokaal zoeken en vaak snel willen schakelen.

Wat is een Google mijn Bedrijf account?

Een Google mijn bedrijf account is een gratis tool van Google en het helpt om lokaal goed gevonden te worden. Die is een account waarbij je Google informatie geeft over bijvoorbeeld een adres, foto’s en openingstijden. Google verifieert dit uiteindelijk en bij een goede controle gaat Google dit aan potentiële klanten laten zien bij lokaal gerichte zoekopdrachten. Jouw locatie is dan bijvoorbeeld zichtbaar als men in Google zoekt naar iets wat gerelateerd is aan jouw bedrijf of als men in Google Maps aan het oriënteren is.

Tips voor Google mijn bedrijf.

  1. Download de app om gemakkelijk informatie aan te passen.
  2. Beantwoord vragen van klanten zo snel mogelijk, via Google mijn Bedrijf kunnen klanten interactie zoeken en vragen stellen. Belangrijk om dit goed op te volgen aangezien dit zichtbaar is.
  3. Bouw reviews op. Een goed beoordeeld profiel krijgt meer waarde en meer zichtbaarheid. Belangrijk om klanten te vragen een review achter te laten.
  4. Meet het bezoek uit Google mijn Bedrijf door middel van de UTM-tag.
  5. Plaats posts met relevante informatie wat het account meer actualiteit geeft.
  6. Speciale openingstijden? Maak ze zichtbaar voor jouw klant.
  7. Actuele foto’s. Zorg voor goede bedrijfsfoto’s. Mensen scannen dit en zullen je bedrijf sneller in werkelijkheid herkennen.

Nog geen Google mijn Bedrijf account?

Heb je nog geen Google mijn Bedrijf account of wil je deze optimaal laten inrichten? Neem contact op zodat we u hiermee kunnen helpen!

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360 DGTL is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Ook klaar voor een Google mijn Bedrijf account?