Services

Display Adverteren
& Remarketing

Display adverteren

Omdat iedereen, ook jouw klant die op internet zit, steeds meer visueel denkt is betaald adverteren tegenwoordig meer dan tekstueel adverteren. Door middel van display adverteren en remarketing is het mogelijk om bezoekers via visuals en lage klikkosten naar jouw website (terug) te leiden. 360dgtl hanteert een displaynetwerk welke wordt gekozen op basis van de doelstellingen en doelgroepen welke je wilt bereiken. Het is een goede ondersteuning van de online marketing strategie en zorgt veelal voor meer naamsbekendheid (groot bereik). Daarnaast is het ondersteunend in het oriëntatie proces van de doelgroep.

Remarketing is een vorm van Display Advertising

Door middel van display adverteren en remarketing is het mogelijk om een eerdere bezoeker van jouw website nog eens te benaderen met jouw boodschap of product wanneer deze bezoeker zich op een andere website bevindt. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw bezoekers die wel een product in de winkelwagen hebben gestopt maar niet hebben afgerekend, of die langer dan een X aantal minuten op jouw website zijn geweest of een specifiek product hebben bekeken alsnog benaderd worden middels deze advertentievorm.

Daarnaast kunnen potentiële klanten de advertenties ook te zien krijgen op het display netwerk (andere websites) en op Youtube.

Google gebruikt dus meerdere manieren om een klant over te halen om een bezoek te brengen  jouw bedrijf/winkel.
Alles met als resultaat om de “winkelbezoeken” te maximaliseren.

Meer weten over Display Adverteren & Remarketing

Benieuwd geworden hoe wij  bezoekers naar jouw website (terug) leiden middels display- of remarketing? Neem contact met ons op, in een persoonlijk gesprek lichten wij graag onze diensten uit!

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Meer bezoekers naar je website
(terug)leiden middels
display- of remarketing?