Services

Online leads genereren
door Conversie Optimalisatie

Een goed converterende website fungeert als online “leadgenerator”

Het uiteindelijke rendement is bij het opzetten van een online strategie vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel voor jouw organisatie. Een commercieel krachtige goed converterende website fungeert als online “leadgenerator” m.b.t het aantal leads en/of online verkopen. Conversie optimalisatie richt zich op de vraag hoe dit kan worden bereikt en hoe dit verbeterd kan worden. Door inzet van diverse technieken en in de praktijk opgedane kennis kan 360dgtl jouw organisatie helpen om meer online conversie te realiseren.

Online leads genereren

Realisatie van meer conversie realiseren vereist een aantal stappen. Door middels van het stellen van de juiste vragen en het opstellen van hypotheses zullen wij uw website of webshop optimaliseren (of adviezen uitbrengen) om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te behalen en zoveel mogelijk waardevolle online leads/verkopen te genereren.

  • Wat is het conversiepercentage van uw website en hoe staat deze in verhouding tot gemiddelden uit uw branche?
  • Hoe gedragen bezoekers zich op uw website, waar stappen ze in of uit uw website?
  • Is de indeling van uw website of bestel- of aanvraag proces ingericht op het behalen van meer conversie?
  • Welke elementen op uw website hebben invloed op het conversiepercentage?

AB en multivariate testen

Een belangrijk onderdeel van conversie optimalisatie is het uitvoeren van AB- en multivariate testen. Middels deze testen worden er aan de hand van twee of meerdere versies van elementen of zelfs complete pagina’s getest welke aanpassingen leiden tot het hoogste conversiepercentage.

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Meer online rendement
middels conversie optimalisatie?