Services

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Gevonden worden op de juiste zoektermen.

Iedere ondernemer wil natuurlijk dat de juiste doelgroep hun website op precies het goede moment vindt. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) leg je nog steeds hét fundament voor een goede website of goed platform. Zowel op het gebied van UX als verkeer.  Zo zorg je dat jouw doelgroep je vind op de relevante zoektermen in het organisch zoekresultaat van de zoekmachine. Maar als er één vakgebied aan verandering onderhevig is dan is het zoekmachine optimalisatie (SEO) wel. Terwijl de basis eigenlijk geen enorme veranderingen heeft ondergaan de afgelopen jaren. 

Het draait in die basis namelijk nog steeds om drie belangrijke pijlers. Allereerst het creëren van content-relevantie op de onderwerpen waar jouw doelgroep naar zoekt. Daarnaast zorgen voor een zo toegankelijk mogelijk platform voor (zoekmachine) bots. En tot slot het uitbouwen van de externe autoriteit van je platform in de vorm van backlinks met het inzetten van een goede linkbuilding strategie.

Het maken van een "game plan".

We helpen je met het vergroten van het aantal bezoekers naar jouw website uit de organische resultaten van zoekmachines. Jouw platform wordt geanalyseerd op de belangrijkste factoren en we maken een “game plan” op basis van impact en effort. Wij kijken wat jouw aandachtsgebieden zijn. Heeft je website betere content nodig? Dan is dat het belangrijkste advies. Is je website minder snel dan die van jouw belangrijkste concurrenten? Dan zorgt ons team samen met jou dat dit wordt aangepakt. Wij leveren een dynamische aanpak waarbij de combinatie van kennis, ervaring en een actieve benadering zorgen voor het vereiste resultaat!

Wil je jouw business
online een boost geven?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Een door ons ontwikkelde zoekmachine optimalisatie (SEO) strategie zal jouw onderneming op de digitale (organische) kaart zetten!

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360 DGTL is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Ben je klaar
voor meer resultaat?