Services

360° online
marketing
strategie

De grootste uitdaging schuilt in het vinden van de perfecte balans

Een 360 strategie voor online marketing is niet meer weg te denken uit de marketingmix. Wanneer jij je bedrijf wilt wilt laten groeien is een goede online marketing strategie onmisbaar. Adverteren op social media, het uitsturen van online nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie of adverteren via Google Ads – dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van noodzakelijke componenten van een 360° online marketing campagne.

Het lijken op zich afzonderlijke puzzelstukjes, maar wanneer je deze allemaal op een correcte manier geïmplementeerd krijgt in je strategie dan zullen ze elkaar zeker versterken. De grootste uitdaging schuilt met name in het vinden van de perfecte balans tussen al deze onderdelen. Het succesvol opstellen en uitvoeren van een online marketingplan zal je kansen om nieuwe klanten aan te trekken aanzienlijk verhogen, daarnaast biedt het opportunities om te groeien als bedrijf op de korte en lange termijn.

Data Driven Marketing

Het verzamelen van data is in iedere goede 360 online marketing strategie essentieel. Door deze data op de juiste wijze te analyseren krijg je inzichten waarop je een goede strategie kan baseren. Deze koppel je vervolgens aan meetbare doelstellingen. Zodat er vervolgens perfect kan worden nagegaan of de inspanningen wel de juiste ROI opleveren bovendien biedt het de mogelijkheid om te optimaliseren juist daar waar het nodig is. Dit is de manier om een perfect evenwicht tussen die verschillende puzzelstukjes voor jouw bedrijf te creëren.

Op de achtergrond gaan onze strategisten zelf ook aan de slag met alle verzamelde data. Door hun jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zijn zij als geen ander in staat om het beste uit jouw campagnes te halen. Zo kan ingespeeld worden op onverwachte gebeurtenissen, seizoensgebonden activiteiten, beurzen, opendeurdagen, de mogelijkheden zijn ontelbaar. Ieder afzonderlijk onderdeel van een 360 strategie is belangrijk en het is goed te beseffen dat de ketting slechts zo sterk is als de zwakste schakel.

Waar het voorheen nog heel gewoon was om alle onderdelen afzonderlijk te behandelen, is dit vandaag niet meer de meest winstgevende benadering. Door een goede integratie van alle kanalen zorg je voor een overzichtelijk geheel, waarbij alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Zo breng je de perfecte boodschap op het juiste moment via het beste kanaal naar de juiste doelgroep.

Getriggerd door
onze 360 aanpak?

Wij stippelen graag met jou samen het ideale traject voor jouw business uit. Neem vrijblijvend contact met ons op, onze 360° online marketing strategie zet je onderneming op de digitale kaart!

Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

Jarenlange ervaring in online marketing

360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

Realistische & effectieve strategieën

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

360 maatwerk voor ieder budget

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

Ben je klaar
voor meer resultaat?