over

360dgtl

360dgtl is een jong
online marketing bureau.

360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

We werken voor
mooie merken,
klein en groot.

HospitaalBroeders
“Branco en collega Jurgen van 360dgtl hebben ons gigantisch geholpen met een facebookcampagne. Heel fijn contact, professioneel, betrokken en komen altijd afspraken na. Alle resultaten werden handig in een persoonlijk dashboard bijgehouden, zodat we altijd real-time inzicht hadden. Heel prettig samengewerkt!“
Aukje

Communication Officer

Revised
``Wij zijn erg blij met 360dgtl. Ze denken echt mee, pakken het professioneel aan en je merkt dat er echt veel kennis aanwezig is. Dat zien we ook terug in de resultaten``
Casper Vissers

Oprichter Revised HQ

Rex Kralj
“We are extremely happy working with the 360DGTL team, although we just started our partnership. Branco and his team are very thorough and professional. They take care of our Google advertising with a deep understanding of the market, digital tools and trends. We are currently working on a sale campaign, which will be executed in 3 phases and 360DGLT is giving us their full support. They are engaging, transparent and work towards our goals. The agency is our great strategic partner and we would highly recommend them.”
Doroteja Šalamun

Digital marketing specialist

Wijkiki Kitesurfschool
``Via mijn netwerk ben ik terecht gekomen bij 360dgtl met mijn onderneming. Ik ervaar dit als een prettige samenwerking en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden welke worden uitgevoerd in de SEA campagnes.

Daarnaast ontvangen wij adviezen voor aanpassingen op de website om de ads nog beter te laten renderen. Het team van 360dgtl staat altijd voor mij klaar en bij vragen of onduidelijkheden zijn ze makkelijk via telefoon, mail of WhatsApp bereikbaar. Er wordt goed meegedacht over de toekomst en de afspraken die wij maken worden direct opgepakt en uitgevoerd. Wij zijn erg blij met de tot nu toe behaalde resultaten en zijn erg benieuwd naar wat komen gaat.``

Hidde

Eigenaar Wijkiki

Jozon
``De samenwerking met 360dgtl verloopt heel goed. Ze komen de gemaakte afspraken na en reageren echt heel snel. Ze kunnen de materie helder brengen, zodat duidelijk is hoe de campagnes verlopen en wat de resultaten zijn. Sinds de start komen er ook veel meer aanvragen binnen vanuit nieuwe klanten, dus kortom wij zijn heel tevreden.``
Natasja

Jozon

Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.

0
Succeeded
projects

Our clients describe us as a product team which creates amazing UI/UX, by crafting top-notch user experience.

0
Working hours
were spent

We’ve structured our workflow processes were from the funny the century rather.

0
Working hours
were spent

We’ve structured our workflow processes were from the funny the century rather.

Een project?

We gaan graag
de uitdaging aan!