Display Adverteren & Remarketing

Wat is Display Marketing?

Omdat iedereen, ook jouw klant die op internet zit, steeds meer visueel denkt is betaald adverteren tegenwoordig meer dan tekstueel adverteren. Door middel van display adverteren en remarketing is het mogelijk om bezoekers via visuals en lage klikkosten naar jouw website (terug) te leiden. 360dgtl hanteert een displaynetwerk welke wordt gekozen op basis van de doelstellingen en doelgroepen welke je wilt bereiken. Het is een goede ondersteuning van de online marketing strategie en zorgt veelal voor meer naamsbekendheid (groot bereik). Daarnaast is het ondersteunend in het oriëntatie proces van de doelgroep.

Wat is Remarketing?

Remarketing is een vorm van Display Advertising. Door middel van display adverteren en remarketing is het mogelijk om een eerdere bezoeker van jouw website nog eens te benaderen met jouw boodschap of product wanneer deze bezoeker zich op een andere website bevindt. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw bezoekers die wel een product in de winkelwagen hebben gestopt maar niet hebben afgerekend, of die langer dan een X aantal minuten op jouw website zijn geweest of een specifiek product hebben bekeken alsnog benaderd worden middels deze advertentievorm.

Social Media Content

Wil je vooral nieuwe doelgroepen bereiken en wil je hen frequent meerwaarde bieden met toenemende engagement en loyaliteit als resultaat? Dan is Social Media content marketing de juiste oplossing voor jou. Bouw je liever aan je merk met inhoudelijke relevante communicatie en om zo de relatie met prospects en bestaande klanten te versterken? Zet dan contentformats in die aantoonbaar aanslaan (op basis van data) bij je doelgroep. Ben uniek in de content en manier van communiceren en verras je klanten.

Meer weten over Display Adverteren & Remarketing?

Wil je graag effectief je doelgroepen bereiken op populaire social media platforms zoals Instagram, Linkedin, Facebook, Snapchat, Pinterest en TikTok? Maar heb je deskundige hulp nodig om tot een doelgerichte strategie te komen? Of juist ondersteuning nodig bij de uitvoering, het vergaren van de juiste kennis óf een nuttige combinatie hiervan? Ons Social Media advertising-specialisten helpen je graag!

  Waarom werken met een bureau als 360dgtl?

  Jarenlange ervaring in online marketing

  360dgtl is een jong online marketing bureau met jarenlange ervaring in online marketing. Na meer dan 10+ jaren bij meerdere bureaus gewerkt te hebben is alle kennis gebundeld en zijn wij gekomen tot een krachtig en effectief bedieningsconcept. Wij zien dat ieder bedrijf andere behoeftes, doelen, doelgroepen, producten en diensten heeft. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een aanpak op maat.

  Realistische & effectieve strategieën

  Geen project is hetzelfde en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Onze missie is om te  kijken naar slimme aanpassingen en bepalen welke strategieën effectief ingezet kunnen worden om tot een rendabel resultaat te komen, de doelstellingen van de klant te includeren en de juiste doelgroep(en) te bereiken. Soms hoef je als bedrijf niet heel veel uren en effort te investeren om met slimmigheden tot een goed resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om de juiste basis te leggen voor een lange termijn samenwerking met onze klanten.

  360° maatwerk voor ieder budget
  Dit geeft ons de mogelijkheid om online marketing als totaalconcept aan te bieden (360), maar ook kleinschalig voor bedrijven met lagere budgetten (of ervaring) en daarnaast ook als ondersteuning voor volledig operationele marketing afdelingen.

  We werken enkel met specialisten met minimaal een aantal jaar ervaring aan bureau- en klant zijde, zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en de kennis verder gaat dan de basis welke bij veel bedrijven tegenwoordig al aanwezig is.